DOPRAVA ZDARMA při nákupu 2 a více balení

Proč jsou AVA bakterie speciální

 

Tato probiotika představují nejnovější technologii v péči o žumpu, ČOV a septik. Jsou to přírodní, neškodné bakterie, které byly speciálně vyvinuty pro potřeby dnešních domácností. Jednoduše a účinně řeší problémy jako ucpaná potrubí, zápach z kanalizace nebo špinavá voda na odtoku. Stačí jednou za dva týdny spláchnout AVA tabletku do WC a populace bakterií ve vaší žumpě, septiku a ČOV bude optimální.

AVA tableta obsahuje směs speciálně vyšlechtěných bakterií, které jsou odolnější a životaschopnější než běžné bakterie vyskytující se v odpadní vodě.
Geneticky upravené bakterie mohou přežít i při extrémních teplotách. To znamená, že jsou schopny požírat nečistoty z vody a množit se jak při teplotách blížících se k nule, tak i v letních vedrech. Běžné bakterie pracují při extrémních teplotách pomaleji, tzn. přijímají méně potravy, přestanou se množit a odumírají. 


AVA, laboratorně vyšlechtěné bakterie jsou účinné a pro člověka neškodné. Za jednu minutu dokážou spotřebovat tolik odpadu, kolik samy váží, a každých 20 minut se z jedné bakterie stanou dvě. Všechny druhy bakterií, které AVA tablety obsahují, jsou pro člověka neškodné, patří k typu probiotik, která ozdravují své prostředí. AVA bakterie do septiku konzumují nečistoty, kterými se živí i zdraví škodlivé bakterie, avšak bakterie AVA jsou mnohem životaschopnější než patogenní bakterie, zkonzumují více nečistot, rychleji se množí a vytlačují tak škodlivé mikroorganismy, jejichž populace se zmenšuje, až postupně vyhynou. Tímto způsobem AVA probiotika zabraňují hnilobným procesům, které způsobují zápach a znečišťují vodu.


Čím se liší AVA bakterie od podobných produktů?

  • Směs je efektivní i za extrémních podmínek
  • Jednoduché dávkování formou tablet

Nejdůležitější faktor pro určení účinnosti bio-enzymatického produktu je složení bakterií v jedné dávce. AVA tablety představují směs laboratorně vyšlechtěných bakteriálních druhů s různými vlastnostmi. Například jeden druh se vyznačuje schopností pozřít velké množství nečistot najednou, jiný druh se zase poměrně aktivně množí i při nízkých teplotách, třetí druh produkuje enzymy, které dokáží rozložit i tvrdší usazeniny kalu nacházející se na dně ČOV, žumpy nebo septiku atd. Speciálně vybrané druhy bakterií v produktu AVA zaručují účinné přečištění vody i v extrémních podmínkách.


Kromě účinnosti se AVA bakterie vyznačují i snadným použitím. Koncentrát je nadávkován do tablet, takže není nutné se bakterií přímo dotýkat, vdechovat bakteriální prach nebo odměřovat správnou dávku odměrkou. Stačí jednou za 2 týdny vhodit AVA kapsli do toalety a spláchnout.


„Při vývoji tablet AVA bakterií do žump, ČOV a septiku pro nás jako výrobce bylo důležité vytvořit produkt, který odpovídá požadavkům moderních domácností, tj. musí být 100% účinný, snadno použitelný a ekologický,“ říká Dominika Vadovičová, majitelka výrobní společnosti MB. Podělila se s námi o svůj pohled na věc: „V bio-enzymatické sféře se pohybuji už více než 10 let a vždy mi u produktů, které se v Evropě prodávají, chyběla inovativnost. Říkala jsem si, to snad ne, jsme ve 21. století a na ošetření čističky odpadních vod do ní musím lít litry tekutých bakterií měsíčně a co s plastovou lahví, která mi doma zůstane? Byl čas na změnu. AVA bakterie, koncentrát v tabletách, představují revoluci, kterou se bude bio-enzymatický svět do budoucna ubírat.“