DOPRAVA ZDARMA při nákupu 2 a více balení

Bakterie do septiku, ČOV, žumpy – Vše co potřebujete vědět

 

Bakterie pro čištění odpadních vod fungují na principu požírání nečistot, které jsou přítomny ve vodě z WC, umyvadel, sprchy, pračky a myčky nádobí. Bakterie spotřebovávají organické nečistoty, které se nacházejí v nádrži, jako je žumpa, septik nebo čistička odpadních vod, a přeměňují je na vodu a oxid uhličitý.

Voda je čistá, pokud v nádrži převažují prospěšné, neškodné bakterie a mikrobi nad škodlivými, patogenními bakteriemi (stejně jako v lidském těle). Tato rovnováha se udržuje dávkováním prospěšných bakterií, jako jsou AVA bakterie do septiku, ČOV a žumpy v tabletách. Zároveň doporučujeme omezit používání běžných čisticích prostředků pro domácnost, neboť chemie v septiku, ČOV a žumpě, bakterie zabíjí.


            AVA bakterie jsou do jisté míry odolné vůči slabší chemii, ale po dezinfekci chlórem nebo vyčištění sifonů silnou chemií doporučujeme systém bakteriemi znovu naplnit (24 h po aplikaci chemie, spláchnout do toalety 2 dny po sobě jednu tabletku AVA).


AVA bakterie přispívají ke správnému chodu ČOV, žumpy a septiku:

  • odstraňují zápach
  • přečišťují vodu
  • likvidují patogenní bakterie
  • udržují potrubí čistá
  • snižují množství kalu a potřebu systém vyprazdňovat
  • odstraňují pěnění a řasy

Proč právě AVA bakterie?


            AVA jsou probiotika vyšlechtěná nejnovější technologií. Vědci tyto bakterie geneticky upravili tak, aby byly schopny spotřebovat velké množství odpadu najednou, rychle se množily a byly odolné vůči nepříznivým vlivům počasí a chemie. Proto je směs bakterií AVA vysoce účinná i v extrémních podmínkách.


AVA bakterie jsou koncentrátem, baleným v tabletách. Každá dóza tak zaručuje přesné množství a složení bakterií, které váš systém odpadních vod potřebuje na následující dva týdny. Dávkování je jednoduché, stačí spláchnout tabletu do WC, není třeba bakterie odměřovat odměrkou, předem aktivovat ve vodě, dotýkat se jich nebo vdechovat bakteriální prach jako při manipulaci s podobnými produkty. Nákupem bakterií AVA šetříte životní prostředí. Koncentrát umožnil, aby byl výrobek zabalen způsobem šetrným k životnímu prostředí, přičemž se na něj spotřebovalo 40x méně plastu než na podobné výrobky.


„AVA - revoluce v péči o žumpu, septik a čističku odpadních vod"